Κρουαζιέρες

Sailing / Yachting

Αυτό το καλοκαίρι κάντε την ανατροπή και απολαύστε την περίοδο των διακοπών σας σε σκάφος, διότι αυτή τη χρονιά με τα νέα δεδομένα το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα για πολλούς και όχι για λίγους.
Η όμορφη πατρίδα μας με τα χιλιάδες νησάκια της αποτελεί παραδεισένιο προορισμό που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, εικόνες και εντυπώσεις σε εκείνους που αγαπούν την ιστιοπλοΐα και επιλέγουν να χαρούν τις διακοπές τους μέσα στη θάλασσα. Άλλωστε η μεγάλη διάρκεια της θερινής σεζόν στην Ελλάδα και το ήπιο κλίμα της είναι ιδανικά για διακοπές με σκάφος.
Εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές προσφορές της φετεινής χρονιάς με τιμές ξεκινούν από 60€ το άτομο την ημέρα και οφείλονται κυρίως στην μείωση της ζήτησης, λόγω των επίκαιρων συνθηκών, κόστος προσιτό για ναυλώσετε το αντικείμενο του ονείρου σας αποκλειστικά για εσάς, ανάλογα με τις επιθυμίες σας και τον προυπολογισμό σας.
To sailing σας προσφέρει μια απαράμιλλη αίσθηση ελευθερίας και μια μοναδική επαφή με τη φύση. Σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε ξεχωριστές στιγμές με απίστευτες εικόνες και τοπία, αλλά και να απολαύσετε και άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες όπωςτο windsurfing, το ψάρεμα και οι καταδύσεις.

Περισσότερα…
Κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες από τα λιμάνια της Μεσογείου μέχρι την παγωμένη Αλάσκα, από τις παραλίες της Καραϊβικής έως τα παγόβουνα της Ανταρκτικής και από τα ζεστά νερά της Ερυθράς θάλασσας μέχρι τα εξωτικά νησιά του Ινδικού & Ειρηνικού Ωκεανού. Κρουαζιέρες στα όμορφα λιμάνια της Δυτικής Μεσογείου ,στα Νορβηγικά Φιόρδ & τις χώρες της Βαλτικής, στην Αδριατική, το Αιγαίο,τη Μαύρη Θάλασσα και τους Αγίους Τόπους. Κρουαζιέρες που ξεκινούν από μία ημέρα ,με ένα όμορφο θαλάσσιο περίπατο στα νησάκια του Αργοσαρωνικού, για να καταλήξουν στο γύρο του κόσμου με κρουαζιερόπλοιο. 
Κρουαζιέρες που  ξεκινούν 
και τερματίζουν σε ελληνικά λιμάνια και οργανωμένες κρουαζιέρες με ελληνόφωνους συνοδούς και ξεναγήσεις. Η κρουαζιέρα είναι συνδυασμός παροχών 7* ξενοδοχείου, πλαισιωμένων από γαστρονομικές απολαύσεις και πλήθος δραστηριοτήτων, θεαμάτων και προγραμμάτων. Είναι η εναλλαγή πολλαπλών εικόνων, εντυπώσεων και τοπίων καθημερινά.
Η μοναδική σχέση τιμής και υπηρεσιών, οδηγεί τα τελευταία χρόνια χιλιάδες ταξιδιώτες να προτιμούν κρουαζιέρα για τις διακοπές τους.

Απολαύστε  λοιπόν τη μαγεία της κρουαζιέρας, ταξιδεύοντας  στις θάλασσες του κόσμου με τα υπερσύγχρονα πλωτά παλάτια.

Περισσότερα…